Χαμός έγινε στο διαδίκτυο και στα social media με την επιγραφή πάνω στην εξέδρα των επισήμων που είχε στηθεί για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κάτω Αχαΐα.

Η επιγραφή αντί να γράφει «Ζήτω η 25η Μαρτίου» έγραφε  «Ζήτω η 28η Οκτωβρίου». Καταλαβαίνετε τι έγινε με την γκάφα που παίχτηκε, με την Κάτω Αχαΐα να γίνεται από το πουθενά το επίκεντρο της εθνικής επετείου.

Το θέμα έπαιξε και στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ ο δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς βγήκε στον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε ότι η εξέδρα δεν ήταν έτοιμη, είχε στηθεί για να επιδιορθωθεί η επιγραφή της και κάποιος πήγε και την έβγαλε φωτογραφία και από εκεί ξεκίνησε το όλο κακό.

Ανάρτηση έκανε και ο… υπαίτιος της αρνητικής προβολής για την Κάτω Αχαΐα τονίζοντας τα ίδια.  Το κακό όμως είχε γίνει. Πάντως στη συνέχεια και μετά από κάποια ώρα  η επιγραφή είχε αλλάξει και είχε μπει η σωστή ημερομηνία της επετείου.

Πάλι καλά. Θα μπορούσε να γινόταν η παρέλαση και να έπαιζε τη Βέμπο από τα μεγάφωνα. Πάντως ο άνθρωπος που ανέδειξε το θέμα με τις φωτογραφίες που έβγαλε έγραψε στην ανάρτηση του:

«Επειδή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν κάποιοι τι μήνα έχουμε και τι γιορτάζουμε αύριο  ας το διορθώσουν άμεσα γιατί .......Κάτω Αχαΐα 24-3-2023. Ζήτω η 25 Μαρτίου».