Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας Athens Fine Food Awards (AFFA) 2023.

Σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στην πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy” ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές καθώς και η λίστα των προϊόντων που διακρίθηκαν με τα αστέρια AFFA 2023

Η μπύρα AMMOUSA κέρδισε 3 αστέρια και συγκεκριμένα πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «SPIRITS & BEVERAGES» στα ATHENS FINE FOOD AWARDS 2023 by EXPOTROF.

Tα Athens Fine Foods Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα.

Τη σφραγίδα της οργάνωσης των βραβείων έχει η δυναμική ομάδα που διοργανώνει την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου. Τα βραβεία ποιότητας και γεύσης τροφίμων απευθύνονται σε όλους τους παραγωγούς της Ελλάδας.

Τα Athens Fine Food Awards αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών, ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους.