Με συνοδεία αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ., διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, ένα κορίτσι δέκα ετών, από την Αμαλιάδα, με σοβαρό τραύμα από πυροβόλο όπλο, στον μηρό της.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του patrisnews, η ανήλικη «έπαιζε» με τον αδερφό της, και την καραμπίνα του παππού τους. Το όπλο όμως ήταν γεμάτο…

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, τα σκάγια από την κυνηγετική καραμπίνα, βρήκαν το δεκάχρονο κορίτσι στον μηρό.

Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κι έπειτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρθηκε εκ νέου στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Ύστερα από την εκτίμηση των γιατρών για την κατάσταση της υγείας της 10χρονης, μεταφέρθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στην μηριαία περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά τραύματα και δεν κρίνεται προς το παρόν απαραίτητη η μεταφορά της σε άλλο Νοσοκομείο.