Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για τις απειλές που είχε δεχθεί από έναν μαέστρο, όταν αποδέχθηκε μία πρόταση για άλλη συνεργασία.

Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε το τραγούδι;

Όχι. Μου έτυχε αυτό στο ξεκίνημα μου σχεδόν που είχε γίνει κάτι αρκετά σοβαρό. Τότε είχα πέσει να πεθάνω από τη στεναχώρια και το άγχος μου. Ήμουν σε ένα καλοκαιρινό σχήμα ως πιτσιρίκα και μου έκανε πρόταση ο επιχειρηματίας και ο μαέστρος του σχήματος να είμαι στη δική του επιχείρηση τον χειμώνα. Είπα αμέσως «ναι». Μετά από λίγες μέρες έρχεται ένας άλλος επιχειρηματίας και μου έκανε πρόταση να είμαι με Βίσση και Καρβέλα. Έπαθα την πλάκα μου και δεν μπόρεσα να αντισταθώ παρότι είχα πει ναι στην προηγούμενη δουλειά. Όταν τους το ανακοίνωσα έγινε το έλα να δεις.

Τι ακριβώς έγινε;

Ο μαέστρος το βράδυ που το έμαθε, είχε πιει και δυο ποτηράκια παραπάνω, με έκανε σκουπίδι. Δεν μου έχει μιλήσει ποτέ άνθρωπος έτσι. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε το άκουσα εκείνο το βράδυ. Μου έλεγε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά ποτέ. Εν μέρει είχαν δίκιο, αλλά όχι να συμπεριφερθούν και έτσι. Για 2-3 μήνες είχα αρρωστήσει και σκεφτόμουν να σταματήσω το τραγούδι. Είχα συνεχείς «απειλές». Μου κήρυξαν πόλεμο.

Φοβηθήκατε τότε για τη ζωή σας;

Είχε βάλει κάποιον άνθρωπο να με απειλήσει έμμεσα. Μου είχε πει «πρόσεξε μην πάθεις κάποιο ατύχημα». Κατά τα άλλα ο μαέστρος ήταν συμπαθέστατος και τώρα έχει συγχωρεθεί. Ίσως ήταν η κακή στιγμή. Το ποτό είναι και κακός σύμβουλος πολλές φορές.