Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας είναι το στολίδι του δήμου. Σύμφωνοι;
Σύμφωνοι. Είναι ένα φωτεινό στολίδι για τον αθλητισμό της πόλης, τόσο για τον ερασιτεχνικό, όσο και για τον μαζικό, αφού συγκεντρώνει δεκάδες αθλητές και δημότες που έχουν βρει μέσω αυτού μια δωρεάν διέξοδο στην άθληση τους.
Φωτεινό είπαμε; Ε, όχι και τόσο φωτεινό. Μερικά γράμματα στην φωτεινή επιγραφή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου είναι σκοτεινά εδώ και μέρες, κάτι που τις νυχτερινές ώρες χαλάει την αισθητική ενός στολιδιού για την πόλη.
Δεν υπάρχει κάποιος να ενημερώσει το τμήμα του ηλεκτροφωτισμού του δήμου να πάνε να αλλάξουν τα φώτα που έχουν καεί; Επιπλέον καλό θα ήταν να υπάρχει μια μεγαλύτερη φροντίδα στους χώρους γύρω από το Παμπελοποννησιακό.
Σύμφωνα με πατρινούς που συχνάζουν εκεί τα καλαθάκια για τα απορρίμματα περιμετρικά του Σταδίου είναι συνεχώς γεμάτα, κάτι λογικό με τον κόσμο που πηγαίνει εκεί. Αποτέλεσμα; Η εικόνα που βλέπετε στην φωτογραφία.
Δεν θα ήταν μια καλή ιδέα να βάλει ο δήμος περισσότερους υπαλλήλους για την καθαριότητα στη συγκεκριμένη περιοχή που γεμίζει από κόσμο; Ή περισσότερα καλαθάκια; Τόσο δύσκολο είναι να βρουν μια λύση;