Δεν σταματάει τελικά η κατάληψη των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Συνεχίζεται με τους σπουδαστές της Πάτρας, όπως και των αντίστοιχων σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να κάνουν τον αγώνα τους για την κατάργηση του άρθρου του προεδρικού διατάγματος που ουσιαστικά ακυρώνει τις σπουδές τους.

Η κατάληψη που έχει σταματήσει αφορά τον χώρο της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ που στεγάζεται ως γνωστόν στις Σταφιδαποθήκες του Μπάρι.

Στο Απόλλων η κατάληψη συνεχίζεται με πάνω από 30 σπουδαστές να μένουν εκεί και να διανυκτερεύουν σχεδόν κάθε βράδυ (και των τριών ετών), προσέχοντας τον χώρο εσωτερικά και κάνοντας διάφορες δράσεις.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με κύκλους των καθηγητών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ, που εξαρχής είναι στο πλευρό των παιδιών, θα γίνουν προσπάθειες για μην χαθεί η σπουδαστική χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα.

Σε ότι αφορά τις παραγωγές του θεάτρου που είναι να τρέξουν οι πρόβες για την παράσταση του άρματος Θέσπιδος «Του Κουτρούλη ο Γάμος» έχουν ξεκινήσει και η πρεμιέρα είναι να ανέβει στα τέλη Απριλίου.

Από εκεί και πέρα δεν είναι σίγουρο ακόμα τι θα γίνει με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Ισιδώρα Ντάγκαν», καθώς οι πρόβες για αυτή την παραγωγή μπορούν να γίνουν μόνο στο θέατρο Απόλλων.