Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Λουξ στη Foodexpo 2023. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η εταιρία υποδέχτηκε στο περίπτερό της πλήθος hostedbuyers από την Ελλάδα και τον κόσμο και πραγματοποίησε στοχευμένα εμπορικά ραντεβού.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες επισκέφτηκαν το περίπτερο της Λουξ και συνομίλησαν με τη Διοίκηση και τα Στελέχη για τις διαχρονικά αγαπημένες σειρές αναψυκτικών και χυμών λουξ αλλά και για τις νέες προϊοντικές προτάσεις της εταιρίας, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη Foodexpo. Η σειρά λουξ Tea σε τρεις απολαυστικές γεύσεις, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και μόνο με φυσικά γλυκαντικά καθώς και η λουξ free, ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά εντυπωσίασαν τους kyebuyers που επισκέφτηκαν το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, η Λουξ ανανεώνοντας συνεχώς το προϊοντικό της πορτφόλιο παρουσίασε τη νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις: Νέκταρ Πορτοκάλι-Μήλο-Καρότο, Φρουτοποτό Μπανάνας, 100% Φυσικό Χυμό Ανανά, Φρουτοποτό Cranberry, 100% Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι, Φρουτοποτό Λεμόνι, Φρουτοποτό Βύσσινο, 100% Φυσικό Χυμό Εxtra-9, Νέκταρ Ροδάκινο και 100% Φυσικό Χυμό Μήλο σε συσκευασίες 1lt και 250 ml. Επίσης εισήλθε σε νέα προϊοντική κατηγορία λανσάροντας τη σειρά των χυμών λουξ kidsσε γεύσεις Πορτοκάλι-Μήλο-Βερίκοκο-Ροδάκινο και Μήλο-Σταφύλι-Φράουλα. Οι παραπάνω σειρές θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περίπτερο της Λουξεπισκέφτηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,ΆδωνιςΓεωργιάδης,ο Υπουργός Οικονομικών,Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός, Αρμόδιος για την αλιευτική πολιτική, Σίμος Κεδίκογλου, οι οποίοι συνομίλησαν με τους τρεις ιδιοκτήτες για τη δυναμική των προϊόντων της εταιρίας.

Η Λουξ παραμένει πάντοτε πρωτοπόρα προσβλέποντας στην ποιοτική αναβάθμιση των κωδικών της, στην προσέγγιση διαφορετικών και νέων καταναλωτών, στην προσέγγιση γονέων και παιδιών αλλά και στη διαφοροποίησή της σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.