Ο Μάνος Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Τετάρτη στο OPEN. Μεταξύ άλλων, το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε στην ηλικία των 50 ετών, την οποία και διανύει, την πρόταση που είχε δεχθεί από το Survivor και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχθηκε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ηλικία μου είναι άκρως αληθινή και πλέον είμαι 50 χρονών. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχω πάει και σε κάποια reunion συμμαθητών και κατάλαβα ότι είμαι μια χαρά. Με την γυμναστική, την διατροφή, τον καλό ύπνο και θετικούς ανθρώπους γύρω σου νομίζω πως όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω».

«Είχε υπάρξει πρόταση για το Survivor όταν μπήκα στη Φάρμα. Ήταν όμως ταυτόχρονα και γω είχα μιλήσει πρώτα με την Φάρμα, οπότε δεν μπορούσα να αναιρέσω την απόφαση μου. Γενικά νομίζω πως θα πήγαινα».

«Αρνητικό σχόλιο για το μόντελινγκ δεν δέχθηκα ποτέ από τον περίγυρο μου, αλλά σχόλιο του τύπου «έκπληξη! Μάνο, με τι πας να ασχοληθείς; Τι είναι αυτό;». Ήμουν ένα παιδί που απλά έφυγα από την περιοχή μου και βρέθηκα την επόμενη ημέρα στο Παρίσι, στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη. Ήταν πολύ ακραίο για μένα αυτό που ζούσα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάνος Πανταζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Είχα δεχθεί ρούχα και εσώρουχα πάνω στο αυτοκίνητό μου με ένα γράμμα, «βρες με» όπως και στον δρόμο υπήρχαν αρκετές ακραίες αντιδράσεις».