Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα το πρωινό της Τετάρτης στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιθετικότητα των media σχετικά με την προσωπική του ζωή, τους σεξουαλικούς του πειραματισμούς και το bullying.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τζιόβας εξομολογήθηκε πως «η αναγνωρισιμότητα ήρθε με τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη, εκεί έγινε πολύ απότομα. Επειδή είχα ξεκινήσει και με τηλεόραση εγώ, άρχισε ο κόσμος να με αναγνωρίζει στον δρόμο, απλώς μετά δεν είχε να κάνει μόνο με την αναγνώριση του κοινού αλλά με την επίθεση των media. Ήταν πολύ άγρια. Δεν παραβίασαν τόσο πολύ την δική μου ζωή, όσο της Κατερίνας».

«Το σεξουαλικό ήταν πειραματισμός και η δήλωση για αυτό είχε περισσότερο να κάνει με την ορατότητα και να βοηθήσω λίγο στο πως βλέπει η κοινωνία τους ομοφυλόφιλους, που είναι κάτι πολύ σκληρό. Όντως πήρα ένα τεράστιο feedback από παιδιά. Παιδιά 13, 14, 15 χρονών που παλεύουν με αυτό τον ρατσισμό».

«Στην ψυχοθεραπεία το έχουμε εντοπίσει λίγο αυτό το αίσθημα μειονεξίας. Έχω δει γύρω μου bullying και έχω κάνει και εγώ bullying» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ορέστης Τζιόβας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.