Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών», μίλησε για την υποκριτική, τα παιδικά της χρόνια, την ψυχοθεραπεία που κάνει από τα 19 της αλλά και τη δυσκολία της να κρατήσει μακροχρόνιες προσωπικές σχέσεις.

«Δεν είμαστε στο Hollywood, που κάνεις μία ταινία και έχεις να φας για 15 χρόνια. Είμαστε στην Ελλάδα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ ρευστά στον καλλιτεχνικό χώρο και πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση», δηλώνει η Τραϊάνα Ανανία στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Πήγαινα σε ένα σχολείο που χρησιμοποιούσε τη θρησκεία ως μέσο επιτήρησης των παιδιών. Ήταν μία παράνοια και ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά θέματα που απέκτησα και κλήθηκα στη συνέχεια να τα δουλέψω μέσα μου. Κυρίως στο θέμα της ενοχής», εξομολογείται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ισχύει ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ποτέ ήταν 6 μήνες. Λόγω της ΔΕΠΥ που έχω βαριέμαι την ίδια την ιδέα του έρωτα, είναι εγκεφαλικό το θέμα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία πιο κουλ σχέση», παραδέχεται η Τραϊάνα Ανανία σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 19 μου. Θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί η σταδιοδρομία μου από την ειλικρίνεια του χαρακτήρα μου», αναφέρει κλείνοντας η Τραϊάνα Ανανία.