Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ο προγραμματισμός που ακολουθείς εδώ και καιρό, τώρα θα φέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Εκπλήξεις και δώρα σε περιμένουν, ενώ θα λάβεις και αναγνώριση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών στο ζώδιό σου για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Θα καταπλήξεις φίλους αλλά και συνεργάτες.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι τονισμένη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα αλλά και θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Καρκίνος

Κοίτα σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει, έχει ήδη αποδώσει θετικά αποτελέσματα, αλλά σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μην επαναπαύεσαι και μην αφήνεις τον καιρό να περνά. Με λίγο πιο θετική ματιά θα πετύχεις ακόμα περισσότερα από αυτά που ελπίζεις.

Παρθένος

Οι εμπειρίες που απέκτησες το τελευταίο διάστημα σού δημιουργούν τη διάθεση να κατακτήσεις το καλύτερο για τη ζωή σου. Οι ικανότητες και ο χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Η αναγνώριση έρχεται για το ζώδιό σου και σου προσφέρει δικαίωση και ικανοποίηση. Κάποιες διαπραγματεύσεις που απαιτούνται, χρειάζονται έλεγχο και προσοχή.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου για νέα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ, σε ωθεί σε ένα αδιάκοπο κυνήγι γνώσεων, εμπειριών αλλά και επιτυχίας. Ο τρόπος δράσης σου είναι δυναμικός και σταθερός. Μην αφήσεις τον συντηρητισμό αγαπημένων σου προσώπων να σε επηρεάσει αρνητικά στις επιδιώξεις σου. Να είσαι ο εαυτός σου, όσο και αν αυτό σου κοστίσει.

Σκορπιός

Το ερχόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και θα σου προσφέρει ευκαιρίες να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Μην επηρεαστείς από τρίτους σε ζητήματα συνεργασίας και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κάνε υπομονή και φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης

Η ευαισθησία και η ρομαντική σου διάθεση σε βοηθούν, αγαπητέ Τοξότη, να επαναφέρεις την αρμονία στη ζωή σου. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί ευχάριστο κλίμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θετικά αποτελέσματα αναμένονται από συζητήσεις και συμφωνίες για ζητήματα τέχνης και δημιουργίας γενικότερα.

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, δημιουργούν ευχάριστο κλίμα και μία απρόβλεπτη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σχέσεων και σε όμορφες συζητήσεις, εποικοδομητικές για το μέλλον όλων. Η διαμόρφωση του χώρου θα φέρει θετικά αποτελέσματα και μία δραστηριότητα είναι τώρα πιθανό να ξεκινήσει μέσα από το σπίτι και να οδηγήσει σε επιτυχία.

Υδροχόος

Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν, αγαπητέ Υδροχόε, και νιώθεις την ανάγκη να ξεφορτωθείς βάρη που σε κρατάνε πίσω. Θα τα καταφέρεις, αλλάζοντας ολοκληρωτικά κατεύθυνση, αν και δυσκολεύεσαι να πείσεις τους άλλους για την ευγένεια των προθέσεών σου. Οι αναμνήσεις είναι μόνο θετικές, αλλά και το μέλλον θα τις επαναφέρει ευχάριστα.

Ιχθείς

Η κατάσταση στην οικογένειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σε φορτώνει με ζητήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό και δεν μπορείς να διευθετήσεις, καθώς δεν περνούν μόνο από το χέρι σου. Μία συζήτηση μεταξύ σας δε θα βλάψει, αντιθέτως, η ανάληψη ευθυνών από τον καθένα είναι πάντα η καλύτερη λύση. Η ηρεμία και η ειλικρίνεια θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.