Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, τους Onirama, ενώ παραδέχθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών.

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις».