Πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή έκανε το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 η Ελίνα Παπίλα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που την παρακολούθησε, έκανε τα δικά του σχόλια στον αέρα του Super Κατερίνα. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και έκανε λόγο για «παμπάλαια τηλεόραση».

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά», διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.