ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την
οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, έξι μηνών για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα βίαιης προσαγωγής

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πειραιά, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι από 16 έως 17-3-2023 διέπραξε τις παρακάτω κλοπές :
• αφαίρεσε δυο οχήματα (ένα αυτοκίνητο ένα φορτηγό),
• διέρρηξε κατάστημα υπεραγοράς και σταθμευμένο φορτηγό εταιρείας, με σκοπό την κλοπή χωρίς να αφαιρέσει κάτι,
• διέρρηξε αρτοποιείο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.150) ευρώ και συσκευασίες τσιγάρων και καπνού, συνολικής αξίας (3.000) ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν και κατέσχεσαν το κλεμμένο φορτηγό σε αγροτική οδό σε περιοχή του Πύργου, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Παράλληλα, ο συλληφθείς υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλεμμένων καπνικών προϊόντων, σε δασική περιοχή του Πύργου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (184) συσκευασίες τσιγάρων, (11) συσκευασίες καπνού, (36) συσκευασίες είδη καπνιστού, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της μεικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι χθες το απόγευμα προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζή και με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ.