Την απόφαση της ΕΡΤ να αναθέσει την παρουσίαση της φετινής Eurovision στη Μαρία Κοζάκου και τη Τζένη Μελιτά σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις της δημοσιογράφου στην κάμερα του Super Κατερίνα, εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τη συγκεκριμένη κίνηση.

«Είναι συμπαθέστατη, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, τη βλέπω και στο YouTube, ένα γλυκύτατο παιδί. Δεν ξέρω αν ξέρει από Eurovision», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για τη Τζένη Μελιτά.

«Δηλαδή εγώ θα ‘θελα να δω τον Γιάννη μας μαζί με τη Μαρία Κοζάκου. Έναν άνθρωπο που να είναι ταυτισμένος με τη Eurovision. Ο Καπουτζίδης ξέρει από Eurovision», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Η τελευταία πρόταση που μου έγινε από την ΕΡΤ ήταν σχεδόν προσβλητική», υποστήριξε ο Γιάννης Πουλόπουλος παίρνοντας τον λόγο. «Μου είπαν ότι επειδή είμαι στην ιδιωτική τηλεόραση, δεν θα φαίνεται ούτε το χέρι μου. Μου είχαν προτείνει να δουλέψω σε μία εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης. Δεν τους έχω ανάγκη, έχω κάνει την καριέρα μου 18 χρόνια. Δεν πειράζει, καλή καρδιά», τόνισε.

«Καλή επιτυχία στη Τζένη αλλά εδώ έχουμε την ιστορία της Eurovision», σχολίασε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.