Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μοτοποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει την 14/03/2023.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (24,9) γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε βάρος του κατηγορούμενου  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή (10.000) ευρώ για υπόθεση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός και ένας 15χρονος, διότι εισήλθαν σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, διότι έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο  που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταστήσει πρόχειρο παράπηγμα και διέμεναν σε αυτό, χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, ύδρευσης αποχέτευσης για την υγιεινή διαβίωση, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, δυο  ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε  έρευνα  που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (4,9) γραμμαρίων.