Ένας από τους πιο αγαπημένους ράπερ της μουσικής σκηνής έρχεται για μια και μοναδική live εμφάνιση (18/03 - 21:00), στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Frida bar stage. Ο λόγος για τον Μικρό Κλέφτη που επιστρέφει για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Επίκαιρος, συνεπής και αληθινός όσο ποτέ, ένας από τους πιο αγαπημένους ράπερς του κοινού μπαίνει και πάλι πίσω από το μικρόφωνο και παρουσιάζει υλικό από όλη του την πορεία. 

Το κανονικό του όνομα είναι Στυλιανός "Στέλιος" Κρουστάλλης και είναι και μέλος των hip hop συγκροτημάτων Βόρεια Αστέρια, Ανάποδα Καπέλα και Άλυτοι Γρίφοι. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ με τα Βόρεια Αστέρια, δύο με τα Ανάποδα Καπέλα (μαζί με τον Λεξ), δύο με τους Άλυτους Γρίφους (μαζί με τον 3D) και επτά σόλο.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές δουλειές άλλων δημοφιλών, και όχι μόνο, καλλιτεχνών και παραγωγών. Στην Πάτρα έρχεται για μια εμφάνιση που σηματοδοτεί την έναρξη της ανοιξιάτικης συναυλιακής περιόδου για την hip – hop και την ραπ σκηνή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - TSL (Official Music Video)


ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - OG (Official Music Video)


ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ