Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχε στο νέο, μεγαλειώδες για μια ακόμα φορά συλλαλητήριο, με συγκλονιστική συμμετοχή, μικρών και μεγάλων.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου, συνεχίστηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, πέρασε από τον σταθμό του ΟΣΕ και κατέληξε εκεί απ’ όπου ξεκίνησε.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας σε όλη τη χώρα και είναι συνέχεια των λαϊκών κινητοποιήσεων, με απαίτηση να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης! Ό,τι έγινε στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος.

Ο Δήμαρχος Πατρέων δήλωσε για το νέο συλλαλητήριο στα μέσα ενημέρωσης: «Συνεχίζουμε τον αγώνα. Η συντεχνία του συστήματος, της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων δεν θα περάσει. Όσο και αν προσπαθούν, ο λαός θα βρει την αιτία και δεν θα επιτρέψει άλλα εγκλήματα μετά το έγκλημα των Τεμπών, για το οποίο απαιτεί να βγουν όλα στο φως, καμία συγκάλυψη.

Δεν θα επιτρέψει να εφαρμοστούν και πολλά ακόμα που μας ετοιμάζουν, όπως η ιδιωτικοποίηση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», αλλά και η εμπορευματοποίηση του νερού. Συνεχίζουμε τον αγώνα».