Οργισμένος με την ανακοίνωση της Hellenic Train για τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων εμφανίστηκε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Παύλος Ασλανίδης, μιλώντας στον Alpha ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να δεχθεί τα χρήματα της αποζημίωσης. «Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;» είπε.

«Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία» πρόσθεσε.

«Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω», είπε μεταξύ άλλων.