Αναχωρεί το Σάββατο για την Τρίπολη το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» προκειμένου να λάβει μέρος στο 3ο Πανελλήνιο folk festival, που οργανώνει η «Χορωδία Τρίπολης».

Στο Φεστιβάλ αυτό θα λάβουν μέρος 5 χορωδίες από διάφορα μέρη της χώρας, παρουσιάζοντας Ελληνικό ή και ξένο ρεπερτόριο επιλογής τους.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 7 το απόγευμα με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Το Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» θα ερμηνεύσει τα έργα: «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ», Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ, «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ», Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, «ΜΑΡΙΝΑ», Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, «ΜΥΡΤΙΑ», Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, « Η ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ», Νησιώτικο, Επεξεργασία: Ι.Ν., «ΒΑΡΚΑ ΓΙΑΛΟ», Στίχοι- Μουσική: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, Επεξεργασία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Αλμπένα Πενκόβα. Πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου. Την χορωδία θα συνοδεύσουν οι Αντιπρόεδροι Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Αρκαδιανός και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.