Ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα με θύμα νεαρό οδηγό αυτοκινήτου σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην μικρή περιμετρική της Πάτρας και συγκεκριμένα στο ύψος του Ρωμαϊκού υδραγωγείου.

Νεκρός ανασύρθηκε ο πρωταθλητής Στίβου, Ντένις Γκιούρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ο Ντένις Γκιούρα αθλητής στην ομάδα του Έσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις υπήρξε νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πατρας ενώ ήταν πρωταθλητής στις μακρινές αποστάσεις, με δεκάδες διακρίσεις και ένας από τους πιο ανερχόμενους αθλητές στο αγώνισμα του. 


Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Ειδικότερα, 25χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.