Δεν προλαβαίνει να αφεθεί ελεύθερος και συλλαμβάνεται ξανά ο 35χρονος από την Καστοριά που φαίνεται ότι είχε... χούι την εκδίκηση σε βάρος των πρώην συντρόφων του και δημοσιοποιούσε υλικό από προσωπικές στιγμές τους! Ήδη, έχουν υποβληθεί σε βάρος τους τρεις καταγγελίες για εκδικητική πορνογραφία.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, όταν η πρώην φίλη του υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια κατηγορώντας τον ότι αναρτούσε στο διαδίκτυο οπτικό υλικό από τις προσωπικές στιγμές τους, το οποίο έφτασε στα μάτια κοινών γνωστών τους, για να την εκδικηθεί επειδή αποφάσισε να χωρίσουν. Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, παραδέχθηκε ότι έχει δημοσιεύσει σε δημόσια ιστοσελίδα φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία του άσκησε δίωξη για εκδικητική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 8.000 ευρώ,της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα Καστοριάς. Όμως, πριν καλά- καλά φύγει από το δικαστικό μέγαρο, τον κατήγγειλε για τον ίδιο λόγο μια 30χρονη γυναίκα από τη Δράμα!

Όπως κατέθεσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα η νεαρή γυναίκα, δεν διατηρούσε σχέση με τον 35χρονο από την Καστοριά, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια του είχε στείλει μέσω social media ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες της, τις οποίες εκείνος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με μια συνομιλία τους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ξανά, να του απαγγελθούν οι ίδιες κατηγορίες και να του επιβληθούν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι.

Όμως, αφού και πάλι αφέθηκε ελεύθερος, έφτασε στις αστυνομικές αρχές της Καστοριάς και τρίτη καταγγελία με το ίδιο περιεχόμενο, αυτή τη φορά από μια γυναίκα από την Θεσσαλονίκη που επίσης είχε πέσει θύμα revenge porn! Ο 35χρονος συνελήφθη εκ νέου, του ασκήθηκε τρίτη δίωξη και, μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν πάλι ελεύθερο με τους ίδιους όρους που είχαν επιβληθεί για τις προηγούμενες περιπτώσεις.