Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την αρρώστια που πέρασε, λέγοντας πως μόνο όταν μας συμβεί κάτι, αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντική είναι η υγεία μας.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της "Αρετής" στη σειρά του MEGA "Γη της Ελιάς" και είπε πως ενώ είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη, τον βρίσκει έναν πολύ ενδιαφέρον ρόλο και τελικά τον αγάπησε.
"Η βάση της υποκριτικής είναι η μεταμόρφωση.

Οι ηθοποιοί έχουμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε σε διαφορετικές ιστορίες, και για εμένα είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Η Αρετή είναι εντελώς διαφορετική από εμένα αλλά την αγαπώ.

Στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί γνώριζα πως είναι ένα τοξικός χαρακτήρας αλλά τώρα είναι στη φάση που γελάω πάρα πολύ μαζί της», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Αναφερόμενη στον έρωτα, η Δώρα Χρυσικού είπε πως για εκείνη έχει μεγαλύτερη σημασία η αγάπη.

"Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη του κόσμου και είναι το αντίπαλο δέος του θανάτου. Όμως, εκεί που σε εξυψώνει μπορεί να σε βυθίσει στην άβυσσο. Ερωτευόμαστε διαφορετικά σε κάθε ηλικία γιατί εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Αλλάζουν τα κριτήριά μας…"

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια και αναφέρθηκε στο πώς ο σύντροφός της αντιμετώπισε την αρρώστια της.

"Εγώ είμαι σε σχέση πολλά χρόνια, και το θέμα με την ασθένειά μου με έχει πείσει πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο άνθρωπός μου. Έχω έρθει σε επαφή με πολλές γυναίκες που μου έλεγαν πως ήταν παντρεμένες και με παιδιά και μόλις έμαθε ο σύζυγός τους πως ήταν άρρωστες, τις άφηναν.

Για εμένα ήταν δύσκολο, γιατί φαντάσου με έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή και μου έλεγε πως είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Αργότερα, έμαθα πως υπήρχαν κάποια άτομα από το περιβάλλον μας που του είπαν "καλά, τώρα θα μείνεις με την Δώρα, που είναι άρρωστη" και αυτός τους έλεγε "τι ακριβώς εννοείται; Ήμουν, είμαι και εύχομαι να είμαι με την Δώρα για πάντα".