Οι ταινίες από 16/03/2023 έως 22/03/2023 στα Options Cinemas Πάτρας έχουν ως εξής:

Shazam! Η Οργή των Θεών / Shazam! Fury of the Gods

H New Line Cinema παρουσιάζει την ταινία “SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” συνεχίζοντας την ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη “SHAZAM” μεταμορφώνεται στο ενήλικο alterego του, τον Shazam.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ
Ηθοποιοί: Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Λούσι Λιου, Έλεν Μίρεν, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, ΆνταμΜπρόντι, Ρος Μπάτλερ, Μέγκαν Γκουντ, Ντ. Τζ. Κοτρόνα, Γκρέις Φάλτον, Φέιθ Χέρμαν, Ίαν Τσεν, Τζόβαν Άρμαντ, Μάρτα Μίλανς, Κούπερ Άντριους, Ντζιμόν Χούνσου, Ρέιτσελ Ζέγκλερ
Διάρκεια: 130 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια

65

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mils (Adam Driver) ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και ακόμη μια επιζήσασα, η Koa (Ariana Greenbalt), πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μπεκ, Μπράιαν Γουντς
Ηθοποιοί: Άνταμ Ντράιβερ, Αριάνα Γκρήνμπλατ, Χλόη Κόλμαν
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Everything everywhere all at once

Η ταινία αποκάλυψη του 2022 με τις συνολικά 350 νίκες σε διεθνή βραβεία και φεστιβάλ, επικράτησε με 7 νίκες στα φετινά βραβεία Όσκαρ, τις περισσότερες για φέτος, αλλά και συνολικά για το studio της Α24. Η ξεκαρδιστική περιπέτεια με τη μεγάλη καρδιά και την πληθωρική σκηνοθεσία, μας ταξίδεψε μέσα από το καταιγιστικό υπαρξιακό της χιούμορ σε ένα πολυσύμπαν με εναλλακτικές ζωές, αποτελώντας μία διασκεδαστική αλληγορία για τον πολύπλοκο σύγχρονο κόσμο. H Μισέλ Γεό (“Τίγρης και Δράκος”) και η Τζέιμι Λι Κέρτις υποδύονται απολαυστικά κόντρα ρόλους και υπηρετούν το τολμηρό και αντισυμβατικό όραμα δύο ευφυέστατων και μαξιμαλιστών δημιουργών, γνωστών ως Ντάνιελ. Το καστ της ταινία συμπληρώνουν οι Στέφανι Σου και Κε Χούι Κουάν με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Αναλυτικά τα 7 Όσκαρ που κέρδισε η ταινία:

Καλύτερης Σκηνοθεσίας Ντάνιελ (Ντάνιελ Κουάν, Ντάνιελ Σάινερτ)

Καλύτερης Ταινίας Ντάνιελ (Ντάνιελ Κουάν, Ντάνιελ Σάινερτ), Τζόναθαν Γουάνγκ

Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου Ντάνιελ (Ντάνιελ Κουάν, Ντάνιελ Σάινερτ)

Α’ Γυναικείου Ρόλου (Μισέλ Γεό)

Β’ Γυναικείου Ρόλου (Τζέιμι Λι Κέρτις)

Β’ Ανδρικού Ρόλου (Κε Χούι Κουάν)

Καλύτερου Μοντάζ (Πολ Ρότζερς)

Scream VI

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τους άλλους Ghost Face. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο.

Σκηνοθεσία: Τάιλερ Τζίλετ, Ματ Μπετινέλι-Όλπιν
Ηθοποιοί: Μέισον Γκούντινγκ, Μελίσα Μπαρέρα, Κόρτνεϊ Κοξ, Τζάζμιν Σαβόι Μπράουν, Χέιντεν Πανετιέρ, Ντέβιν Νεκόντα, Τζος Σεγκάρα, Τόνι Ρεβολόρι, Τζένα Ορτέγα
Διάρκεια: 123 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ

Inside

Η αγωνιώδης ιστορία ενός κλέφτη έργων τέχνης, ο οποίος παγιδεύεται σε ένα hi-tech ρετιρέ ενός κτιρίου της Νέας Υόρκης, αφού η διάρρηξη που επιχείρησε δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιαστεί. Κλειδωμένος λοιπόν μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα, περιτριγυρισμένος από ανεκτίμητα έργα τέχνης, πρέπει να επιστρατεύσει όλη την οξυδέρκεια και την εφευρετικότητά του προκειμένου να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσούπης
Ηθοποιοί: Γουίλεμ Νταφόε, Τζιν Μπέρβουτς, Ελίζα Στούικ
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ

Mummies

Tην Αίγυπτο, στα έγκατα της γης, υπάρχει μια πόλη γεμάτη μούμιες ηλικίας 3000 ετών. Με αυτοκρατορική εντολή, η πριγκίπισσα Νέφερ πρέπει να παντρευτεί τον Τουτ, αλλά κανείς τους δεν θέλει να το κάνει: η Νέφερ ποθεί την ελευθερία της και ο Τουτ είναι αλλεργικός στη δέσμευση. Όμως, οι επιθυμίες των Θεών είναι αναπόφευκτες και ο Τουτ θα πρέπει να παντρευτεί τη Νέφερ σε μόλις επτά ημέρες, φέρνοντας στο γάμο το αρχαίο δαχτυλίδι που του χάρισε ο Φαραώ.

Σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

The Ritual Killer

Μην μπορώντας να ξεπεράσει τον θάνατο της κόρης του, ο ντετέκτιβ Μπόιντ ταξιδεύει από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη στα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου, που σκοτώνει τα θύματα του με μία απάνθρωπη και αποτρόπαια τελετουργία μαύρης μαγείας.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γκάλο
Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Κoλ Χάουζερ, Πίτερ Στορμάρε
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θρίλερ
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2023
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΗΠΑ

Κρίντ III / Creed III

Αφού κυριάρχησε στον κόσμο της πυγμαχίας, ο Άντονις Κριντ ακμάζει τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογενειακή του ζωή. Όταν ένας παιδικός φίλος και πρώην θαύμα της πυγμαχίας, ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), επανεμφανίζεται μετά από μακρόχρονη ποινή στη φυλακή, είναι πρόθυμος να αποδείξει ότι αξίζει την σκηνή στο ρινγκ. Η αντιπαράθεση μεταξύ πρώην φίλων είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαμάχη. Για να διευθετήσει το σκορ, ο Άντονις πρέπει να βάλει το μέλλον του στη γραμμή για να πολεμήσει τον Ντέμιαν—έναν μαχητή που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν
Ηθοποιοί: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τέσα Τόμσον, Τζόναθαν Μέιτζορς
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: K12

Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα (ΜΕΤΑΓ.) / Argonuts

Η ζωή κυλάει ειρηνικά στον Γιόλκο, ένα όμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας, όταν ο πληθυσμός απειλείται από την οργή του Ποσειδώνα. Ένα νεαρό περιπετειώδες ποντίκι και η γάτα που την υιοθέτησε θα βοηθήσουν άθελά τους τον γέρο Ιάσωνα και τους Αργοναύτες του στην προσπάθειά τους να σώσουν την πόλη. Αλλά πολύ περισσότερο από ένα χέρι βοήθειας, η επιχείρηση θα τους φέρει τελικά να αντιμετωπίσουν τα πιο επικίνδυνα μυθικά πλάσματα της μυθολογίας και να ξεπεράσουν όλους τους κινδύνους για αυτά.

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό, Έρικ Τοστί, Ζαν-Φρανσουά Τοστί
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Γάτος Σπιρουνάτος 2: Η Τελευταία Επιθυμία / Puss in Boots: The Last Wish (Μεταγλ.)

Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του.

Σκηνοθεσία:Τζόελ Κρόφορντ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα/ Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Με ένα all-star cast και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ, οι αγαπημένοι ήρωες των Γκοσινί-Ουντερζό, επιστρέφουν για μία νέα, πρωτότυπη, επική περιπέτεια.
Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη. Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ
Ηθοποιοί: Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Η Φάλαινα / The Whale

Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς
Διάρκεια: 117 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: K15


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: