Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της Πίτσας Παπαδοπούλου θα βρεθούν κοντά της για να μοιραστούν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της αλλά και να τραγουδήσουν αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά.

Δίπλα της η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία θυμάται το ξεκίνημά της στο τραγούδι και τη στήριξη της μεγάλης ερμηνεύτριας στα πρώτα της βήματα. Ο Κώστας Καραφώτης μοιράζεται τη σκηνή με την Πίτσα Παπαδοπούλου και οι δυο τους μας χαρίζουν ξεχωριστά ντουέτα σε τραγούδια που έχουν αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα τους στο λαϊκό πεντάγραμμο. Η Ελεάνα Παπαϊωάννου ερμηνεύει κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι σπουδαίοι συνθέτες Τάκης Σούκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος τιμούν με την παρουσία τους την Πίτσα Παπαδοπούλου και μας μεταφέρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια. Special guest ο σημαντικός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μας ταξιδεύει με τη μοναδική χροιά της φωνής του.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η συνάντηση μετά από χρόνια της Ρούλας Κορομηλά με τη Λίτσα Πατέρα. Η δημοφιλής αστρολόγος αναφέρει άγνωστες στιγμές της κοινής τους πορείας. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και παρουσιαστές Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA» για να απολαύσουν το τόσο ιδιαίτερο αφιέρωμα.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει μεταξύ άλλων σπουδαίες επιτυχίες, όπως: «Μη μιλάς», «Θυσιάστηκα», «Με τελείωσες», «Θα κάνω ό,τι μου αρέσει», «Ράγισα».

Αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζει, αναπολεί και συγκινείται με μία μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.