Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η πρώην παίκτρια του MasterChef σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality μαγειρικής, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που δεν την είδαμε να «εισβάλλει» στον φετινό κύκλο, όπως έκαναν άλλοι πρώην συμπαίκτες της.

«Είναι δυνατόν να μου προτάθηκε να μπω φέτος στο MasterChef; Είμαι πολύ αναρχικό πλάσμα, για να μπορώ να βρίσκομαι σε τέτοια καλούπια και με τέτοιους κανόνες», δηλώνει η Ντέμη Γεωργίου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για τα νέα παιδιά που έχουν μπει. Και για τον Ηλία και για τον Πορφύρη και για το Μαράκι. Γελάω πολύ με τις τελευταίες ευκαιρίες του Ηλία και περιμένω πώς και πώς τον Μπέλλο. Είμαι σίγουρη ότι θα μπει, δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσει μόνη της τη Μαρία», ανέφερε στη συνέχεια.

«Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το σώμα του Ηλία, τίποτα άλλο. Και φανταστικός τελικός Μπέλλος με Ηλία… και Μαρία τρίτη. Ο Ηλίας δεν είναι «γύπας», είχε σχέση με μια κοπέλα από το εξωτερικό», προσθέτει η Ντέμη Γεωργίου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τη σχέση που είχε με τη συμπαίκτριά της, Άλκηστις, η Ντέμη Γεωργίου δηλώνει: «Έχουμε χωρίσει. Την έχω στην καρδιά μου, τη σκέφτομαι πολύ συχνά, εύχομαι να είναι καλά και να έχει προχωρήσει τη ζωή της. Εγώ έχω προχωρήσει, είμαι ήρεμη και – όπως έχω πει και στο παρελθόν – κάνω συλλογή από σύμφωνα συμβίωσης».