Επί δεκαπέντε ώρες μάλωνε ένα ζευγάρι στον Βόλο όταν ο πρώτος ταξίδεψε στην πόλη της Μαγνησίας για να την... πείσει να μείνουν μαζί. Ωστόσο μετά από απειλές και σωματικές βλάβες αμφότεροι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ο 48χρονος άνδρος με την 42χρονη γυναίκα, καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή και σε χρηματική ποινή 50 ημερήσιων μονάδων προς 10 € την ομάδα (500 €).

Ο άνδρας ζει στην Αθήνα και η γυναίκα στον Βόλο, ενώ είναι ζευγάρι από τον περασμένο Ιούλιο. Αμφότεροι είναι διαζευγμένοι με τον πρώτο να έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο και τη γυναίκα να έχει τρία παιδιά. Το πρωί του Σαββάτου ο 48χρονος ταξίψε στον Βόλο από την Αθήνα για να τη δει και νοίκιασε δωμάτιο για να μείνουν.

Ο άνδρας στην κατάθεσή του είπε ότι η γυναίκα κοίταξε το κινητό του τηλέφωνο, είδε πράγματα που δεν της άρεσαν, μάλωσαν, πήρε το κινητό του για να φύγει και εκείνος δεν την άφησε. Όπως είπε επίσης τον χτύπησε με το κινητό τηλέφωνο στον καρπό και αρνήθηκε ότι την χτύπησε. Επίσης κατέθεσε ότι τον πρόσβαλε λέγοντας ότι ενημέρωσε τον πρώην σύζυγό της – που είναι γνωστός του – ότι έχουν δεσμό και τον απειλεί. Παράλληλα όπως είπε τον τελευταίο καιρό ζουν σε ένταση, η γυναίκα προκαλεί ανακατωσούρες, δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και δεν θέλει να πάει ξανά στον Βόλο και ζήτησε να τιμωρηθεί.

Η γυναίκα από την πλευρά της έδωσε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, λέγοντας ότι το μεσημέρι του Σαββάτου πήγαν στο δωμάτιο, πήρε το κινητό της τηλέφωνο και κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα. Τότε, άρχισε να κάνει φασαρία και να ενοχλεί φιλικά της πρόσωπα, ενώ στο δικό του τηλέφωνο είχε υλικό από προσωπικές τους στιγμές και από συγγενικά της πρόσωπα.

Η φασαρία κράτησε ως τα ξημερώματα, στη συνέχεια κοιμήθηκαν και το πρωί γύρω στις 9 ξεκίνησε ο... δεύτερος γύρος. Ο 48χρονος όταν του είπε η σύντροφός του ότι θα πάρει το κινητό και το τάμπλετ του και θα τα δώσει στην Αστυνομία εκείνος εξαγριώθηκε. Ξεκίνησε να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στο κεφάλι με το κινητό, ενώ τη χτύπησε ακόμη και με τη σφουγγαρίστρα. Επίσης την απείλησε κρατώντας κηροπήγιο ότι θα ότι θα την χαρακώσει και θα της σπάσει τα δόντια. Απειλούσε επίσης ότι θα βάλει φωτιά στα παιδιά της, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να φύγει από το δωμάτιο και βρήκε την ευκαιρία λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 48χρονος παρήγγειλε καφέ. Τότε ήταν η στιγμή που η γυναίκα βγήκε τον κλείδωσε στο δωμάτιο, κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία και στη συνέχεια πήγε στο Νοσοκομείο.

Ο Εισαγγελέας έδρας είπε ότι αν είχαν περάσει λίγες ημέρες, η οπτική θα ήταν διαφορετική και από τις δύο πλευρές, εκτίμησε ότι οι δύο άνθρωποι θα είναι ξανά μαζί μετά από λίγο καιρό και πρότεινε την ενοχή τους σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Πηγή: magnesianews