Έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή έκθεση «Futura» καρναβαλικής έμπνευσης 3D γλυπτών και video mapping installation με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτριο Βάρδα και συνδιοργανωτή τον Ευθύμιο Αργυράτο που φιλοξενείται στην αίθουσα των εκθέσεων στα Παλαιά Σφαγεία.
Συγκεκριμένα η έκθεση θα είναι ανοιχτή από σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου καθημερινά έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου τις ώρες 9.00- 14.00 και 17.00-21.00 εκτός του Σαββατοκύριακου 25 και 26 Μαρτίου που θα παραμείνει κλειστή.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση που αναδεικνύει το πνεύμα του Καρναβαλιού με τον πιο σύγχρονο και φαντασμαγορικό τρόπο, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και έχει προκαλέσει την προσοχή και τον θαυμασμό Πατρινών και επισκεπτών. Οι επισκέπτες έχουν μια σπάνια εμπειρία κατά την περιήγησή τους στην έκθεση που αναδεικνύεται από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό του Τάκη Κυριαζή και περιλαμβάνει ξεχωριστά εκθέματα των Δημήτριου Βάρδα και Ευθύμιου Αργυράτου τα οποία εντάσσονται στην οπτική των δημιουργών τόσο σαν μεμονωμένες δημιουργίες όσο και ως μέρη ενός ενιαίου και συγκροτημένου εκθεσιακού συνόλου με θέμα και άποψη για το Καρναβάλι.


Έκθεση Futura καρναβαλικής έμπνευσης στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών