Η άνοιξη έρχεται και στην Πάτρα τις Κυριακές τα δύο πάρκα στην παραλιακή της ζώνη γεμίζουν από κόσμο που κάνει την βόλτα του, δίπλα από την θάλασσα.

Ένα φαινόμενο που ίσχυσε ακόμα και τις χειμωνιάτικες ηλιόλουστες Κυριακές και θα κρατήσει φυσικά και τώρα που πλησιάζει η άνοιξη και που φέτος η Πάτρα θα έχει ένα ακόμα πάρκο για αναψυχή, πέρα από το Νότιο.

Μιλάμε για το Έλος της Αγυιάς που από τότε που ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε λειτουργία δεκάδες πατρινοί της Κυριακές πηγαίνουν εκεί για βόλτα, αναψυχή και άθληση. 

Όμως εκτός του Έλους της Αγυιάς στην βόρεια παραλιακή ζώνη της πόλης, υπάρχει πάντα και το Νότιο Πάρκο στην νότια παραλιακή ζώνη, με αρκετό κόσμο να πηγαίνει για αθλητισμό, για βόλτα, για αναψυχή και για χάζεμα στον ήλιο, ειδικότερα την περίοδο της άνοιξης και μετά. 

Το Νότιο Πάρκο που αποτέλεσε σημείο αναφοράς την περίοδο της καραντίνας, αυτή την άνοιξη θα συγκεντρώσει αρκετούς πατρινούς και σε συνδυασμό με το Έλος της Αγυιάς,  είναι οι δυο χώροι της Πάτρας, δίπλα από την θάλασσα που θα προσφέρονται για αναψυχή.

Μαζί φυσικά με το Δασύλλιο που είναι και αυτός ένας διαφορετικός χώρος περιπάτου, με μονοπάτια και διαδρομές που σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην εξοχή. Χώροι που χρειάζεται να τους προσέξουμε και εμείς, αλλά και οι φορείς.