Απανωτές εκκλήσεις έχει αποστείλει το Πανεπιστήμιο Πατρών, ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς, τον δήμο και την περιφέρεια, να κάνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση σε δύο δρόμους που έχουν άμεση σχέση με την πανεπιστημιούπολη.

Ο λόγος για τις οδούς Ιπποκράτους και Παπανδρέου, που σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας στον Max Fm και στον Γιάννη Γεωργόπουλο, είναι τουλάχιστον επικίνδυνες για την ασφάλεια των φοιτητών και γενικότερα των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Οι δύο οδοί έχουν ελάχιστο φωτισμό τον οποίο βάζει με τα πενιχρά οικονομικά του το Πανεπιστήμιο Πατρών. Παράλληλα, το οδόστρωμα και η άσφαλτος είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ εκτός αυτού τα πεζοδρόμια είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους πεζούς που διέρχονται τους δρόμους αυτούς. Πρόκειται για δυο δρόμους οι οποίοι οδηγούν ο ένας στην Μαγούλα και στο Καστρίτσι και ο άλλος προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, κατά συνέπεια έχουν αρκετή κίνηση και θα πρέπει να γίνουν οι ανάλογες παρεμβάσεις για την βελτίωση τους.

Όμως μέχρι ώρας ούτε ο δήμος, ούτε η περιφέρεια έχει απαντήσεις στα σχετικά αιτήματα του Πανεπιστημίου.