Μέσα στην εβδομάδα ανοίγουν και πάλι κάποια από τα club και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης που είχαν κλείσει μετά το τριήμερο του καρναβαλιού.

Η νυχτερινή ζωή της Πάτρας επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς, με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αναψυχή και στην διασκέδαση, να ελπίζουν ότι θα συνεχιστεί η κίνηση που σημειώθηκε τόσο την περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και την καρναβαλική περίοδο.

«Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά στη συνέχεια και θα μπορέσουμε να κλείσουμε τη σεζόν, έχοντας μια αντίστοιχη κίνηση σαν και αυτή που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί, αν και σίγουρα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα οικονομικά και δεν υπάρχουν πολλά χρήματα» τονίζει από την πλευρά ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

Σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια της χειμερινής σεζόν θα παίξει σίγουρα ο καιρός. Αν ο καιρός είναι καλός και κάνει καλές μέρες τα μαγαζιά με τα τραπεζάκια έξω θα έχουν μια ανάλογη κίνηση, τουλάχιστον στις γνωστές πιάτσες της Πάτρας, τόσο τις βραδινές, όσο και τις μεσημεριανές ώρες.

Η σεζόν αναμένεται να κρατήσει έως την περίοδο του Πάσχα ή και λίγο μετά από αυτή, ενώ στη συνέχεια είναι να ανοίξουν τα καλοκαιρινά καταστήματα σε Ρίο, Βραχνέικα, σε Αραχωβίτικα, σε Ψαθόπυργο και μένει να δούμε τις όποιες ανακατατάξεις είναι να γίνουν.