Το Gymall Patras συνεχίζει δυναμικά κι ασταμάτητα να εξοπλίζει κάθε εβδομάδα το γυμναστήριο με καινούριες μηχανές δύναμης.

Οι προσφορές του είναι μοναδικές κι ακολουθεί την δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε, δίνοντας το δικαίωμα σε όλους να γυμναστούν πάνω απ' όλα για την υγεία τους.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 24 Μαρτίου λήγουν οι προσφορές γι' αυτό τρέξτε να προλάβετε (Το πακέτο περιλαμβάνει ετήσια με 90 ευρώ, 6μηνη με 80 ευρώ, 5μηνη με 70 ευρώ, 4μηνη με 60 ευρώ και 3μηνη με 50 ευρώ.)Η επιχείρηση δίνει έμφαση στον ασκούμενο και στο αποτέλεσμα του, γεγονός που έχει εκτιμηθεί ήδη από τους φίλους του που το έχουν επιλέξει.

"Ευχαριστούμε τους φοιτητές της πόλης μας που μας τιμάνε αλλά και τον κόσμο της Πάτρας. H επιχείρηση μας και ο ιδιοκτήτης επέλεξε την τοπική αγορά και ευχαριστούμε θερμά το "Olympian Spirit" και τον Βασίλη Οικονομόπουλο αλλά και το "Bodybuilding Club" για τα μηχανήματα" τονίζει το team του Gymall Patras.

Στο Gymall θα βιώσεις μοναδικές εμπειρίες άθλησης, εκτόνωσης και ευεξίας σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με εξυπηρετικό προσωπικό, βάζοντας για τα καλά την γυμναστική στη ζωή σου.

Φρόντισε το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο, νιώθοντας στην κυριολεξία άλλος άνθρωπος!


Info:

Διεύθυνση: Ν.Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 12, 1ος όροφος

Τηλέφωνο: 261 181 1509

E-mail: [email protected]

Site: https://www.gymallpatras.com/

Facebook:  Gymall

Instagram: gymall_patras