Ο Άρης Σοϊλέδης, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα εξηγεί γιατί δεν τον είδαμε στο Survivor All Star αλλά στο J2US και απαντά για το αν πρόκειται να παντρευτούν με την Μαρία Αντωνά.

«Η παραγωγή του Survivor δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν με κάλεσαν ξανά, ενώ έχουν επιλεχθεί αυτά τα πρόσωπα. Είναι σαν να υπονόησαν στον κόσμο πως δεν μπήκα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Στενοχωρήθηκα, δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν κάτι που μου ταίριαζε πολύ. Στο Survivor ήμουν πολύ καλός και μάλλον αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης.

Ενώ ο γάμος σου με την Μαρία Αντωνά είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε. Ποιος ήταν ο λόγος;

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».