Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα εμφανιστεί στο Κάστρο της Πάτρας για να δώσει μία συναυλία όπως μας έχει συνηθίσει δηλαδή μία γιορτή άνευ προηγουμένου.

Και σε αυτήν την εμφάνισή του αναμένονται χιλιάδες κόσμου μπροστά στην σκηνή, να δίνουν τον ρυθμό των μεγάλων του επιτυχιών αλλά και των καινούργιων του τραγουδιών.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό σε μια συναυλία ανεπανάληπτη και αξέχαστη, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με όλες τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην πόλη μας με την υποδοχή του κόσμου να είναι μοναδική.

Το υπέροχο αυτό party θα έχει πολύ χορό και τραγούδι γύρω από την κεντρική σκηνή που θα κατακλύσει με την παρουσία του ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έχει αρκετό καιρό να παρευρεθεί στην Πάτρα είναι από τους καλλιτέχνες που γνωρίζουν τις ιδιομορφίες του κοινού της, αφού έχει δώσει συναυλίες σε διαφορετικές στιγμές της πορείας του από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα και υπόσχεται να είναι αντάξιος των προσδοκιών των πολυάριθμων θαυμαστών του.