Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον φίλο του, Νίκο Μπάρτζη.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», σημειώνει στη συνέχεια.

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ», αποκαλύπτει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor του 2021 ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος», σχολίασε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής.