Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και στους συναδέλφους του, που επέλεξαν να ανέβουν στην πίστα, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. «Αν αποφάσιζα να με δείτε τηλεοπτικά, σίγουρα θα με βλέπατε. Θα μπορούσατε να με δείτε σε ψυχαγωγική εκπομπή, δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω πρωινό. Ίσως κάτι βραδινό που θα είχε λίγη μουσική», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη που κόστισε τις ζωές δεκάδων ανθρώπων. «Αυτό που έγινε στα Τέμπη ήταν σοκαριστικό και στενάχωρο. Σαν πατέρας σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι το παιδί μου έτσι φοιτητής μέσα στο τρένο και αυτό σε κάνει να στεναχωριέσαι περισσότερο. Θα ήθελα ως πολίτης να μπορούμε να προλαμβάνουμε, γιατί είμαστε πίσω σε υποδομές. Κάθε κυβέρνηση θα πρέπει να μπει σε διαδικασία να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε.

Τέλος, για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν, παρά το εθνικό πένθος, ανέφερε: «Είναι λίγο υποκειμενικό το τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Ο καθένας κρίνει πώς θέλει να το χειριστεί, ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του, για αυτό υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα».