Συνεχίζονται τα deal στον κλάδο των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών. Μετά τη συμμετοχή της στη Seagull, η EOS του Απόστολου Ταμβακάκη, μαζί με ένα άλλο γνωστό fund, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Capital.gr, προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας Med Frigo από την Πάτρα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει και τη συγγενή εταιρεία CARGO MED, με κύκλο εργασιών 40 εκατ. (Med Frigo) και 18,2 εκατ. (CARGO MED).  Οι δυο εταιρείες διαθέτουν αρκετά φορτηγά ψυγεία, μεταφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα ελεγχόμενης θερμοκρασίας, έχοντας σημαντική παρουσία στη διακίνηση προϊόντων από και προς την Ιταλία.

Επίσης, οι δυο εταιρείες λειτουργούν εγκαταστάσεις σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη. "H MED FRIGO, για τις εξαγωγές από την Ελλάδα προς την Ευρώπη, παραδίδει αξιόπιστα σε περισσότερα από 400 σημεία απευθείας κάθε εβδομάδα.

Με προγραμματισμένες αναχωρήσεις και αφίξεις και εξειδίκευση στη διαχείριση, την τμηματική μεταφορά και στη διανομή προϊόντων θάλασσας, τροφίμων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και φαρμάκων, με περισσότερα από 500 φορτηγά ψυγεία μηνιαίως, διασφαλίζει την συνεχή και "always on time”, υποστήριξη των δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων σε 14 ευρωπαϊκά κράτη", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της.

capital.gr