Ο «Edward Nigma» είναι πολλά παραπάνω από ένας ακόμα hip hop δίσκος. Ο πατρινός rapper Αίνιγμα, μέλος των Gang Run, παρουσιάζει το πρώτο του άλμπουμ ζωντανά στο Frida Bar & Live Stage (Γεροκωστοπούλου 59, Πάτρα), συνδυάζοντας στοιχεία West Coast και New York drill ήχου. Ο Αίνιγμα μας συστήνει το alter ego του «Edward Nigma», έναν δίσκο εξ ολοκλήρου γραμμένο σε στίχους και σε παραγωγή του ίδιου, με τον JK One στη μίξη και το master από το γνωστό Mixdown Studio. Ο δίσκος αποτελείται από 10 κομμάτια με τον JK One και τον Inferno 517 να συμμετέχουν σε δύο από αυτά.

Ο «Edward Nigma» έρχεται να καλύψει την ανάγκη του δημιουργού για έκφραση κοινωνικών και προσωπικών ανησυχιών με μία ιδέα battle rap και ένα αυθεντικό ορχηστρικό αποτέλεσμα.

Τα θεμέλια του στιχουργικού κομματιού του δίσκου βασίζονται σε μία street αποτύπωση των προσωπικών προβληματισμών του καλλιτέχνη προσπαθώντας να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του και να πάρει θέση απέναντι στα διαρκή φαινόμενα της ελληνική κοινωνίας του σήμερα.

GUESTS:

il Patrino
NekNine
Inferno 517 x Ventus

Opening Act: 2610 Entertainment

On decks: SerG
Damage: 5€ + Beer
Doors open: 20:00

#EdwardNigma full album

Spotify: https://open.spotify.com/album/1OYYWga5kL0dEcE8r5kNcB

Apple Music: https://music.apple.com/us/album/edward-nigma/1649182052

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UcNdbolZp6I?sub_confirmation=1&list=PLiXBqT6c1ifCDt38_1Tm2B5QVnvKVICtS

Bandcamp: https://gangrun.bandcamp.com/album/edward-nigma