Ένα πλούσιο δεκαήμερο δράσεων πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα Συγκεκριμένα το τριήμερο της Αποκριάς είχε μπει σε καρναβαλική τροχιά, ξεκινώντας την Παρασκευή 24/2/2023 με τον ετήσιο καρναβαλικό χορό της σε μια κατάμεστη αίθουσα στη ταβέρνα Κληματαριά.

Τα μέλη και οι φίλοι της Στέγης χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Σάββατο 25/2/2023 συμμετείχε στη νυχτερινή ποδαράτη καρναβαλική παρέλαση με το γκρουπ 18 Βενετσιάνικο όνειρο, και την Κυριακή 26/2/2023 στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση . Το κέφι το τραγούδι και ο χορός κυριάρχησε σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις . Το Σάββατο 4/3/23 το Άγημα της Στέγης συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αιτωλικό για την 197 επέτειο της "Μάχης του Ντολμά" . Τέλος στις 11&12 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή στα Λουτρά ΠΟΖΑΡ-Βέρροια-Παναγία Σουμελά

Ο πρόεδρος της Στέγης Παναγιώτης Φραντζής αφού ευχαρίστησε τα μέλη του για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν είπε ότι σημασία δεν έχει μόνο το ταξίδι αλλά και ο προορισμός. Γι αυτό η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ξεκίνησε τη νέα χρονιά δυναμικά έχοντας στην ατζέντα της πολλά κι όμορφα ταξίδια και εκδηλώσεις τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδος.