Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της κόρης της, Αγγελικής Ξένου.

«Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα», δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

«Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες με την κόρη μου. Τώρα μας κάνει τη μαμά, «τα παιδάκια μου», λέει. Όχι ότι ξεκουτιάναμε αλλά έτσι αισθάνεται. Είναι και μοναχοπαίδι και έχει ευθύνες», σημειώνει η ηθοποιός.

«Δεν είναι εύκολο. Χθες πραγματικά έπαιξα με το ζόρι και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί είναι πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις δύσκολες εποχές κατέφευγε ο κόσμος στο θέατρο», δηλώνει για την τραγωδία στα Τέμπη η Ελένη Γερασιμίδου και προσθέτει: «Σε δικά μου προσωπικά πένθη, αν δεν είχα το θέατρο, δεν θα τα έβγαζα πέρα».

«Όταν έχασα τον πατέρα μου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ερχόταν κάθε 5 λεπτά στο καμαρίνι μου. Το ίδιο και στην αδελφή μου, όταν ήταν να χειρουργηθεί», εξομολογείται σε άλλο σημείο η ηθοποιός.