Το patrasevents.gr σας στέλνει στην μουσική παράσταση "Πρωτοβρόχια on tour…" στο θέατρο Όροφως που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου κι ώρα 22:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 08/03 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Πρωτοβρόχια on tour…
μια μουσική παράστασητης ερμηνεύτριαςΕλένης Αντωνίου,
με τους Κωνσταντίνο Βουρλή στο πιάνο και Στέργιο Μπαλαμώτη στο βιολί,
στο θέατρο «όροφως» στην Πάτρα,

Σάββατο 11Μαρτίου, στις 21:30

Τα Πρωτοβρόχια rewind είναι…

...το πρώτο θρόισμα των φύλλων...
...οι πρώτες σταγόνες της βροχής...
...οι έρωτες που στράγγιξαν στην αιχμή του φεγγαριού…
...τα δάκρυα που στέρεψαν στον απόηχο του καλοκαιριού...
...οι φόβοι που δεν ξορκίσαμε...
...οι αλήθειες που αθέατες αφήσαμε...

Τα «Πρωτοβρόχια» αποτελούν την πρώτη στη σειρά παράσταση,ενός κύκλου παραστάσεων της νέας ερμηνεύτριας.

Πρόκειται για ένα ongoingproject, το οποίο απαρτίζεται συνολικά από περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Κάθε παράσταση παρουσιάζεται μια φορά και η μουσική στελέχωση της εμπλουτίζεται κάθε φορά από έναν νέο, ανερχόμενο, βιρτουόζο μουσικό.

Η Ελένη Αντωνίου έχοντας στο πλευρό της, αυτή τη φορά, τον Κωνσταντίνο Βουρλή στο πιάνο και τον Στέργιο Μπαλαμώτη στο βιολί, αφηγείται τραγουδώντας ανομολόγητα μυστικά, πάθη, λάθη και χάρες, ανάμεσα σε μινόρε τζαζ κλίμακες, αγαπημένα έντεχνα κομμάτια αλλιώς και ράστ-χιτζάζ ρεμπέτικους τόνους.

Η νέα ερμηνεύτρια επιστρέφει στην καλλιτεχνική της γενέτειρα προσκαλώντας το πατρινό κοινό σε μια παράσταση που στοχεύει να απαλύνει τον αποδέκτη της, όπως τα πρωτοβρόχια ανακουφίζουν τα αφυδατωμένα εδάφη από την έξαψη του καλοκαιριού.

θέατρο «όροφως»
Όθωνος Αμαλίας 112, Πάτρα

για μία μόνο παράσταση Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 21:30

Προπώλησηεισιτηρίωνviva.gr:10€Ταμείο θεάτρου:13€
Πληροφορίες: 2611 810 983&6939 835 990

Ελένη Αντωνίου, τραγούδι.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι τραγουδίστρια (αριστούχος του Πατραϊκού Ωδείου, τάξη Βασιλικής Κεφάλα), πτυχιούχος θεατρολόγος του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΕΚΠΑ με αντικείμενο το Παγκόσμιο και Ελληνικό Θέατρο και κατεύθυνση Δραματουργία/Παράσταση. Τραγουδάει απ’ όταν θυμάται τον εαυτό της τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Σταμάτη Κραουνάκη. Αγαπάει τη jazz για την ελευθερία και την αυτάρκειά της και ταξιδεύει συχνά μέσα σε ανατολίτικα μακάμια, χιτζάζ δρόμους, ουσάκ και σαμπάχ. Έχει παρακολουθήσει συστηματικά κλασικό και σύγχρονο τραγούδι με τις Αλίκη Ζαφείρη, Μίνα Γιαννοπούλου και Φωτεινή Κωστοπούλου, σμυρναίικο και πολίτικο τραγούδι και τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με τη μελέτη της jazz και του jazz αυτοσχεδιασμού υπό την καθοδήγηση της Αγγελικής Τουμπανάκη. Κύρια ενδιαφέροντά της είναι η εξέλιξη από την κλασική φόρμα στη σύγχρονη, η θεατρικότητα στην ερμηνεία, ο φωνητικός αυτοσχεδιασμός και η δημιουργία ενός ειλικρινούς επικοινωνιακού κώδικα με το κοινό.

Στέργιος Μπαλαμώτης, βιολί.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Ξεκίνησεμαθήματαβιολιού́ σε ηλικία 7 ετών με τη μέθοδο Suzuki και τον Ιούνιο του 2019 πήρεδίπλωμαβιολιού́ με άριστα, στο ΟρφείοΩδείο με καθηγητή́ τον ΔημήτρηΣέμση. Σήμερα, επεκτείνει τις σπουδές του κοντά́ στον Γιώργο Δεμερτζή. Έχειαποσπάσειδύοβραβεία στον πανελλήνιοδιαγωνισμό́ "ΦΙΛΩΝ" (2013 και 2015) καθώς και δύοπρώταβραβεία στον πανελλήνιοδιαγωνισμό́ "Χ.Ο.Ν." ως μέλος του TrioPrimavera (2014 και 2015). Υπήρξεμέλος της CamerataJuniorOrchestraαπό́ το 2012 μέχρι το 2019, και είναιμέλος της ΑΣΟΝ από́ το 2018 μέχρι και σήμερα. Επίσης, συμμετείχε στη Sistema Europe YouthOrchestra το 2017. Τα έτη 2016 και 2017 ήτανμέλος της OLFM (Orchestre de LycéesFrançaisduMonde) μεσυναυλίεςστηΓαλλία, στηνΙσπανία, στηνΠολωνίακαιστοΒιετνάμ. Από́ τονΙούλιοτου 2020 καιμέχρισήμεραείναιέξαρχωνστηνορχήστραFiliiNotas. Έχεισυμμετάσχειεπίσηςσεσυναυλίεςμετηνσυμφωνικήορχήστρα της ΕΡΤ καθώς και με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με μεγάλους δεξιοτέχνες. Από́ το 2017 σπουδάζει στο ΤμήμαΜαθηματικών στο Εθνικό́ και Καποδιστριακό́ ΠανεπιστήμιοΑθηνών.

Κωνσταντίνος Βουρλής, πιάνο.
Ασχολείται με το πιάνο από 6 ετών. Απέκτησε Δίπλωμα και Πτυχίο από το Εθνικό Ωδείο και έκτοτε είναι ενεργός πιανίστας, καθηγητής, χορωδός και συνθέτης. Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα περιλαμβάνει σολιστικές εμφανίσεις, καθώς και συμπράξεις με ορχηστρικά σχήματα σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, με ένα ευρύ ρεπερτόριο που απλώνεται από την κλασική μέχρι τη σύγχρονη δημοφιλή και έντεχνη μουσική. Είναι μέλος της χορωδίας «GraduArti» των αποφοίτων των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων με πλήθος εμφανίσεων σε παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Κ.Π.Ι.Σ.Ν. και αλλού.Έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς καλλιτέχνες και εργάζεται ως καθηγητής πιάνου στο ωδείο Φίλιππος Νάκας και στα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και τελειόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!