Με τον δικό της τρόπο αποχαιρετά το Πατρινό Καρναβάλι η Μαρία Κυριακοπούλου, η κοπέλα που παρέλασε φέτος στο άνθινο άρμα και ήταν η βασίλισσα του καρναβαλιού τα τρία προηγούμενα χρόνια που είχαν ακυρωθεί οι παρελάσεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση της αναφέρει τα εξής: «Σχεδόν μία εβδομάδα μετά...κάποια στιγμιότυπα από μία εμπειρία μοναδική!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχα την τιμή να εκπροσωπώ τον μεγαλύτερο θεσμό της πόλης μου και η φετινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αυτό τον καρναβαλικό κύκλο!! Κάθε τέλος όμως...και μια νέα αρχή...

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμο Πατρέων και τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ την πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Ειρήνη Κουρή για την στήριξη, την παρέα, τη ζεστή αγκαλιά. 

Ευχαριστώ τον ταλαντούχο Nikos Livanis και την ομάδα του καρναβαλικού εργαστηρίου, όπου χωρίς το ονειρεμένο άνθινο άρμα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν την εμφάνιση μου όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως φέτος.

Tην υπέροχη Plea Chrysoula που σχεδίασε το φόρεμα και τα κοσμήματα, την Valeria Anast & την Villy Mourta για τα δύο ξεχωριστά μακιγιάζ και τον Ionas Kalimeris για το μοναδικό χτένισμα.

Τέλος, ευχαριστώ για την ευγένεια και την αγάπη που μου έδειξαν όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται με πάθος για το Πατρινό Καρναβάλι. Εις άλλα με υγεία!!».