Η Δανάη Παππά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στα δημοσιεύματα που γράφονται για εκείνη, όσο και στην καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από το κοινό ως «Θοδώρα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε στο περιοδικό «Hello» και αρχικά, εξήγησε πόσο της αρέσει να μιλάει με τους θαυμαστές της για να καταλάβει πώς συνδέεται ο καθένας τους με τον ρόλο της.

«Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω κόσμο στο δρόμο και να κουβεντιάζω μαζί του, να διαπιστώνω τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνδεθεί κάποιος με το χαρακτήρα μου στη σειρά ή και με μένα προσωπικά αν με παρακολουθεί και στα social media. Με τον Τύπο δεν έχω κανένα πρόβλημα», δήλωσε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, προτιμά να μην βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά να κρατά τις προσωπικές της στιγμές για τον εαυτό της.

«Προσπαθώ να μην είμαι συνεχώς στο φως της δημοσιότητας και να κρατώ κάποιες προσωπικές στιγμές για μένα. Με αυτό που γελάω κάποιες φορές είναι όταν βλέπω άρθρα για την προσωπική μου ζωή που είναι εντελώς μυθοπλασία, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, όταν δεν με προσβάλλουν, δεν με ενοχλούν», εξήγησε.

Αναφορικά με τα social media, η ηθοποιός ανέφερε πως απολαμβάνει την επαφή με το κόσμο, όμως δήλωσε πως την φοβίζει επίσης, η χρήση τους, καθώς πολλά παρεξηγούνται. «Αγαπώ τη σύνδεση που μπορείς να αναπτύξεις με τον κόσμο που σε ακολουθεί και που ακολουθείς. Αυτά που με τρομάζουν είναι το πόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγει μια κατάσταση από κάτι που θα κάνεις ή θα πεις και το πώς ξεπερνάς τα όρια κάποιες φορές κάνοντας τα social media μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου απ’ ό,τι την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε πως τον τελευταίο καιρό, προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, φροντίζοντας πρώτα τον εσωτερικό της κόσμο και μετά, την εμφάνισή της.

«Προσπαθώ να φροντίζω πρώτα το μέσα μου και μετά το έξω. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να βρίσκω χρόνο μόνο για μένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνω στο σπίτι και θα δω κάποια επεισόδια από την αγαπημένη μου σειρά ή ότι θα αφιερώσω μία ώρα σε γυμναστική ή περπάτημα, οτιδήποτε, αρκεί να το κάνω μόνη μου», δήλωσε.