Δεν έδωσε ο δήμος άδειες σε μικροπωλητές και πλανόδιους για να μοιράζουν σουβλάκια και μαυροδάφνες, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στη Μαιζώνος απαντώντας στα όσα αναφέρθηκαν από τους επαγγελματίες εστίασης στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού. Σύμφωνα με την Μαιζώνος οι μόνες άδειες που δόθηκαν σε μικροπωλητές αφορούσαν εμπορικά και αποκριάτικα είδη, καρναβαλικά αξεσουάρ κτλ.

Όμως και αυτές ακόμα οι άδειες στους μικροπωλητές δεν δόθηκαν για να λειτουργήσουν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, με τους κύκλους της δημοτικής αρχής να τονίζουν ότι σεβάστηκαν την απόφαση για την απαγόρευση τραπεζοκαθισμάτων πάνω στον δρόμο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον δήμο, δεν δόθηκε καμία άδεια για υπαίθρια ψησταριά, παρά το γεγονός ότι τις έβρισκες παντού σε πολλά σημεία του κέντρου, κυρίως στα ψητοπωλεία, ενώ όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι η δημοτική αρχή προσπάθησε να προστατεύσει την οργανωμένη εστίαση. 

Πάντως, οι πατρινοί που πέρασαν το τριήμερο από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου είδαν αρκετούς μικροπωλητές κατά μήκους του να βρίσκονται εκεί και να πωλούν τα είδη τους. Οπότε κάτι στραβά πήγε στο όλο θέμα…