Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε το 2 ο DANCE CAMP για παιδιά! Μετά την επιτυχία του πρώτου, με μεγάλη χαρά διοργανώνουμε και φέτος το DANCE CAMP Μαρτίου όπου θα υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους στις εγκαταστάσεις της σχολής μας στην Πάτρα. Μια εβδομάδα χορευτικών δραστηριοτήτων Δευτέρα 6 με Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 – για ηλικίες 3 έως 13 χρονών. Με ελεύθερη συμμετοχή αλλά μόνο με έγκαιρη κράτηση θέσης!

Μπαλέτο-Σύγχρονος Χορός-Μουσικοκινητική Αγωγή.
Οι καθηγήτριες Μιλένα Σινελνίκοβα , Ελένη Κοσμοπούλου και Τατιάνα Λοβέρδου θα μυήσουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του χορού.
Η Αρετή Μίγγου θα ολοκληρώσει την εβδομάδα των χορευτικών δραστηριοτήτων την Κυριακή 12 Μαρτίου με ένα μουσικοκινητικό δρώμενο για παιδιά από 4-8 ετών με αφήγηση, παιχνίδι, όργανα, χορό και τραγούδι. .“ Ο χορός των ελεφάντων και ο ήχος της βροχής” Μια ιστορία ελεφάντων για τον κύκλο της ζωής και της γης. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην ιστορία, χορεύουν, τραγουδούν και παίζουν με τα όργανα της ορχήστρας Orff.
Χορεύουμε;
Ο χορός είναι μια θαυμάσια εξωσχολική δραστηριότητα που βοηθά πολλαπλά την υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού. Μέσα από τον χορό το παιδί μαθαίνει να εκφράζεται, να διασκεδάζει ενώ συγχρόνως δραστηριοποιείται. Αυξάνει την αντίληψή του και κοινωνικοποιείται.
Το Dansarte, προσφέροντας ένα περιβάλλον άνετο αλλά και ένα υψηλό επίπεδο διδασκαλίας είναι ο κατάλληλος χώρος για να ξεκινήσει και να αγαπήσει το παιδί τις χορευτικές του δραστηριότητες.
Γονείς, δηλώστε συμμετοχή για τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα.
Ενημερωθείτε για τις ώρες μαθημάτων καθημερινά στο τηλέφωνο της σχολής,
2610272668 στο κινητό 6942406992 καθώς και στο email:
[email protected]

Διοργάνωση: Dansarte –Κέντρο Χορού και Τεχνών -Τατιάνας Λοβέρδου