Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται ξανά την Δευτέρα 20 Μαρτίου στο FRIDA BAR & LIVE STAGE στην ΠΑΤΡΑ, υποσχόμενοι μία ακόμα δυναμική και γεμάτη ρυθμό εμφάνιση.
Πατώντας στις ρίζες της παράδοσης, η οποία πιστεύουν πως αναζητά αδιάκοπα την εξέλιξη και τη μοναδικότητά της, το δίδυμο από την Κρήτη θα απογειώσει την ανοιξιάτικη νύχτα της Δευτέρας του Μαρτίου με μουσικές συνθέσεις που οδηγούν σε δρόμους διαφορετικούς, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας.
Μεταδίδοντας πάντα την αμείωτη αγάπη τους για τη μουσική του τόπου τους, τα δυο αδέρφια από την Κρήτη χαράζουν σταθερά μια πορεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τέχνη που υπηρετούν, έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι. Εξίσου ξεχωριστή είναι και κάθε μία τους εμφάνιση, με τον μουσικό αυθορμητισμό τους αλλά και την αλληλοεπίδρασή τους με το κοινό να κάνουν κάθε τους live μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Αφήνοντας ελεύθερη την έκφραση της μουσικής που αβίαστα πηγάζει από μέσα τους να διαχέεται στον χώρο, αλλά και με ιδιαίτερες συνθέσεις και προσεγμένο στίχο και ήχο, που δύσκολα συναντάς, οι δεξιοτέχνες στη λύρα και το λαούτο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης μας προσκαλούν για άλλη μια
φορά την Δευτέρα 20 Μαρτίου, σε ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει, συγκινεί, αφυπνίζει και εμψυχώνει.
Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο
Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά
Γιάννης Κοζυράκης στην κιθάρα
Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά
Πάνος Γεωργακόπουλος στα τύμπανα

ΕΙΣΟΔΟΣ : 12 ευρώ
DOORS OPEN : 9:00
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : 10:00
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6980579777
ΓΕΡΟΚΩΣΤΩΠΟΥΛΟΥ 59 ΠΑΤΡΑ