Το πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού, η "σφραγίδα" του τριημέρου για τους Καρναβαλιστές και τα πληρώματα, μπήκε στο Ban Yan - Πολυχώρο, και φυσικά όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δε θα μπορούσε να έχει απουσίες το Πάρτυ των Πληρωμάτων, το απόλυτο event, που παραδοσιακά κάθε χρόνο ξεκινά λίγο μετά το τέλος της Μεγάλης παρέλασης της Κυριακής του Πατρινού Καρναβαλιού.


Το μεγάλο πάρτυ των πληρωμάτων του Πατρινού καρναβαλιού 2023

Κέφι, χορός, ανεβασμένη διάθεση αλλά και μια μικρή δόση νοσταλγίας για το καρναβάλι που φεύγει που φέτος μετά από τρία χρόνια αποχής από τις καρναβαλικές παρελάσεις λόγω κορωνοϊού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χιλιάδες καρναβαλιστές δε σταμάτησαν να χορεύουν και να δείχνουν σε όλους τι θα πει Πατρινός και Καρναβάλι Πατρινό.

Ήταν το απόλυτο πάρτυ που ενθουσίασε. Με 4 dance stages που έκρυβαν πολλές εκπλήξεις, μάλιστα άφωνους άφησε αρκετούς το silence club , σε πρότυπα εξωτερικού -λίγοι γνώριζαν, αλλά το έμαθαν- όπου μπαίνοντας κανείς μέσα έβλεπε τους πάντες να χορεύουν αλλά σε απόλυτη ησυχία ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν γιατί στη συνέχεια καταλάβαινε ότι όλοι φορούσαν ακουστικά και άκουγαν την μουσική που έπαιζε ο dj που επέλεγαν. 

Δύο djs έπαιζαν μουσική μπροστά τους και ο καθένας φορούσε τα ακουστικά του, ανάλογα με την διάθεση του διάλεγε τον dj που θα τον διασκεδάσει και ο χορός ξεκινούσε. Είχαν τον απόλυτο ήχο θα έλεγε κανείς. Ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό που όμως εντυπωσίασε.


Η νύχτα μοναδική όπως και η διοργάνωση...μουσική , εκπλήξεις, υπέροχη ατμόσφαιρα και πολλά ακόμη από τα πληρώματα...

Φυσικά δεν έλειπε και το εκπληκτικό φαγητό και αυτό ανάλογα με την προτίμηση αφού υπήρχαν πολλές γωνιές για να διαλέξει ο καθένας. Ασιατική με noodles, Ιταλική με ζυμαρικά , γλυκιά με πολλά γλυκά, παγωτά και πολλά ακόμη.


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το πάρτυ των πληρωμάτων

Ήταν σίγουρα το πάρτυ που δεν ήθελαν να τελειώσει με την διασκέδαση να κρατά ως το πρωί.

Άλλωστε φέτος όλοι έδειξαν ότι τους είχε λείψει το καρναβάλι και αυτή η τρέλα των παρελάσεων όπως και όλων των δρώμενων και αν τους άφηνες θα διασκέδαζαν ως το καλοκαίρι...


Αποχαιρέτησαν το Πατρινό Καρναβάλι του 2023 με την υπόσχεση να είναι όλοι εκεί και το 2024 για να ζήσουν ακόμη πιο έντονες καρναβαλικές στιγμές...


Έκλεψε τις εντυπώσεις το πάρτυ των πληρωμάτων του Πατρινού καρναβαλιού 2023