Μετά την ολοκλήρωση της καθημερινής δραματικής σειράς «Άγρια γη», ο ΣΚΑΙ ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης την τουρκική σειρά «Αδίστακτη ερωμένη».

Η Νεσλιχάν έχει μία τέλεια ζωή: μεγάλη οικονομική επιφάνεια, άψογο σύζυγο, υπέροχα παιδιά. Ο Μουράτ έχει πραγματοποιήσει αυτά που ονειρευόταν: επιτυχημένη καριέρα, πλούσιο γάμο, ευτυχισμένη οικογένεια. Η Ντάμλα ζει στη σκιά: μόνη της, παλεύει να βγει στην επιφάνεια για να λάμψει.

Τι θα γίνει όταν η Ντάμλα γίνει ερωμένη του Μουράτ και βρεθεί εσκεμμένα στο δρόμο της Νεσλιχάν;

Η νέα ξένη δραματική σειρά «Αδίστακτη Ερωμένη» έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50.

H Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως τα έχει όλα. Είναι όμορφη και ευκατάστατη, με δύο υπέροχα παιδιά και έναν άψογο σύζυγο, τον Μουράτ, που δούλεψε σκληρά στην επιχείρηση της οικογένειάς της για να ανέβει σε μια καλή θέση. Όμως η «τέλεια» ζωή της δεν είναι παρά ένα κάστρο χτισμένο στην άμμο. Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η αδελφή της αυτοκτόνησε, και η εργασιομανής μητέρα της κλείστηκε στον δικό της κόσμο. Πολλές γυναίκες στη θέση της θα είχαν ίσως κλονιστεί από αυτές τις εμπειρίες, όμως η Νεσλιχάν προσπάθησε πολύ για να παραμείνει ένας ανοιχτόκαρδος και αισιόδοξος άνθρωπος. Για όσους την ξέρουν και την αγαπούν, η Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που πάντα βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη. Η Ντάμλα είναι μία νέα γυναίκα που επιδίωξε να γνωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Νεσλιχάν. Όταν τα κατάφερε, η Νεσλιχάν νόμιζε ότι απέκτησε μία κολλητή φίλη, για την οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα.

Όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσχλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά με την Ντάμλα. Ξαφνικά, ο κόσμος της Νεσλιχάν θα γκρεμιστεί μέσα σε μια στιγμή και όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα μολυνθούν από το δηλητήριο της αμφιβολίας. Τώρα το μόνο της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και τον εαυτό της.

Όλα θα αλλάξουν σε μια στιγμή και η Νεσλιχάν θα γίνει κάποια άλλη…

Πρωταγωνιστούν: Hatice Şendil (Νεσλιχάν), Ismail Demirci (Μουράτ), Sera Kutlubey (Ντάμλα), Perihan Savaş (Σαχικά), Mehmet Aykaç (Σινάν), Mina Akdin (Νεχίρ), Umut Kaplica (Μπατού), Sefa Tantoğlu (Σινάρ), Pelinsu Karayel (Αϊσίλ), κ.ά.

Σκηνοθεσία: Murat Öztürk

Τα πρόσωπα της σειράς

Η Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που προέρχεται από μια οικογένεια πλούσια αλλά δυστυχισμένη. Η μητέρα της ήταν πάντα εργασιομανής και υπερβολικά φιλόδοξη, ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι νωρίς, και η αδελφή της έδωσε τέλος στη ζωή της σε νεαρή ηλικία. Παρ’ όλα αυτά, η Νεσλιχάν επέλεξε να παραμείνει αισιόδοξη και να δουλέψει με τον εαυτό της για να γίνει η καλύτερη δυνατή εκδοχή του. Καλλιέργησε τη μόρφωσή της, απέκτησε αυτοπεποίθηση και δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια. Πιστεύοντας στο καλό που υπάρχει μέσα στον κάθε άνθρωπο, αποφάσισε πως πάντα πρέπει να βοηθάει όποιον και όπως μπορεί. Σύντομα όμως, η Νεσλιχάν θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον σύζυγό της. Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί πια ούτε τον άντρα που μοιράζεται τη ζωή της μαζί του, όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα ανατραπούν. Το παρελθόν της, οι πράξεις της, η εικόνα της για τον εαυτό της και τους άλλους, όλα θα αλλάξουν για πάντα μέσα σε μια στιγμή.

Ο Μουράτ είναι ένας άνδρας γοητευτικός, χαρισματικός και έξυπνος. Από μικρός πίστευε ότι είναι προορισμένος για μεγάλα πράγματα και ότι του αξίζει μόνο το καλύτερο, όμως κατάφερνε πάντα να διατηρεί μια εικόνα ταπεινότητας και μετριοφροσύνης. Έγινε ένας καλός πατέρας και σύζυγος, και ο γάμος του με τη Νεσλιχάν του έδωσε την ευκαιρία να μπει σε μια τάξη στην οποία ποτέ δεν ανήκε και σε ένα περιβάλλον που ποτέ δεν θα τον δεχόταν χωρίς εκείνη. Όμως η οικονομική εξάρτησή του από την οικογενειακή επιχείρηση της γυναίκας του είναι γι’ αυτόν μια πηγή μεγάλης ντροπής που δεν μπορεί να ομολογήσει σε κανέναν. Αυτό που χρειάζεται είναι να νιώσει καλά με τον εαυτό του. Αλλά με ποιον τρόπο;

Η Ντάμλα είναι μια γυναίκα μόνη σε αυτόν τον κόσμο, χωρίς κανέναν που να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Έχασε τους γονείς της σε μικρή ηλικία και αναγκάστηκε να μείνει με τον μοναδικό συγγενή, έναν θείο της. Όταν ο θείος εξαφανίστηκε με όποια περιουσία είχαν αφήσει στην Ντάμλα οι γονείς της, εκείνη αναγκάστηκε να σταθεί στα δικά της πόδια. Μπήκε στο πανεπιστήμιο με υποτροφία και σπούδασε καλές τέχνες. Το μεγαλύτερό της όνειρο είναι να γίνει διάσημη. Έχοντας ζήσει μια ζωή στη σκιά, ανυπομονεί να βγει στο φως, στο κέντρο των προβολέων. Όμως αυτό που η καρδιά της ποθεί περισσότερο απ’ όλα είναι να πονέσει τους άλλους όσο έχει πονέσει κι αυτή. Έτσι θα ξεκινήσει η περιπέτειά της, αλλά στο τέλος αυτός που θα πληγωθεί περισσότερο ίσως είναι ο ίδιος της ο εαυτός.

Η Σαχικά, η μητέρα της Νεσλιχάν, είναι μια φιλόδοξη και επιτυχημένη γυναίκα που λατρεύει τη δουλειά της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει κακία στην καρδιά της, είναι όμως υπερβολικά πειθαρχημένη και αυστηρή, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό της. Δεν εγκρίνει τη ζωή της Νεσλιχάν και την επιλογή της να μείνει έξω από την οικογενειακή επιχείρηση. Τον γαμπρό της, τον Μουράτ, τον εκτιμά ως επιχειρηματία αλλά όχι ως σύζυγο της κόρης της. Προσπαθώντας να συντηρήσει την εικόνα μιας γυναίκας που στηρίζεται στη λογική και όχι στο συναίσθημα, ποτέ δεν θα παραδεχθεί πως ακόμα αγαπά τον σύζυγό της που την εγκατέλειψε. Όμως το παρελθόν έχει τον τρόπο του να εμφανίζεται και πάλι, την πιο κρίσιμη στιγμή.

Ο Σινάν είναι ο αδελφός της Νεσλιχάν και το πρόσωπο που εκείνη αγαπά περισσότερο, με μια αγάπη αγνή και ακλόνητη. Η αυτοκτονία της αδελφής τους, τους έδεσε ακόμα περισσότερο και ορκίστηκαν ο ένας να βοηθά τον άλλο με οποιοδήποτε τρόπο και αν χρειαστεί. Ο Σινάν είναι ένας όμορφος νεαρός με ταλέντο και αυτοπεποίθηση. Παρά τον πλούτο της οικογένειάς του, δεν είναι καθόλου αλαζονικός και προτιμά να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις. Απέκτησε μια καλή μόρφωση, αποφοίτησε με πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις και μετακόμισε στην Ιταλία, για να εργαστεί σε έναν οίκο μόδας στο Μιλάνο.