«Τι χημειοθεραπείες; εδώ και τις ακτινοβολίες που έκανες δεν θα έπρεπε να τις κάνεις, έπρεπε να έρθεις αμέσως σε μένα»... Ακόμη μια καταγγελία, που αφορά σε σοβαρά ιατρικά ζητήματα και προκαλεί αίσθηση, βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τους γονείς 36χρονης να καταγγέλλουν ότι έχασαν την κόρη τους από καρκίνο εξαιτίας των οδηγιών από «ογκολόγο» που της έχει αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος.

«Της έκανε έναν υπέρηχο στο στήθος και της είπε ότι ''έχεις φλεγμονή δεν είναι τίποτα θα φύγει με μαντζούνια'''» σημειώνουν, δε, οι άτυχοι γονείς στο Mega.

H μητέρα της 36χρονης δήλωσε ειδικότερα: «Μαντζούνια με κάνναβη, με σπόρους από σταφύλι. Δέκα μαντζούνια όλη μέρα. Δυο το πρωί, τρία το μεσημέρι, πέντε το βράδυ. Πρέπει να έδινε τον μήνα γύρω στα 250 – 300 ευρώ».

Η γυναίκα κατέφυγε στη συγκεκριμένη «γιατρό» το 2020 έχοντας ήδη κάνει χειρουργείο στο κεφάλι για να αντιμετωπίσει τη μετάσταση που είχε προκαλέσει ο καρκίνος στο στήθος της. Ύστερα από δύο χρόνια, ακολουθώντας τις οδηγίες της «ογκολόγου», η κατάστασή της άρχισε, σύμφωνα με την καταγγελία, να χειροτερεύει.

«Απ’ τον Αύγουστο μήνα άρχισε λίγο να της πονάει η μέση της. Και αυτή να λέει ότι “δεν είναι τίποτα, θα σου περάσει”. Την κατάφερα εγώ να βγάλει μαγνητική γιατί της έλεγε “μην κάνεις μαγνητική, να μην μπαίνουν ραδιενέργειες και τέτοια”. Η μαγνητική έδειξε, χτύπησε δηλαδή ότι υπάρχει καρκίνος. Της μιλάει στο τηλέφωνο και της λέει “δεν έχεις τίποτα και άστα αυτά που γράφουνε. Έχεις ασβεστώματα στην σπονδυλική στήλη και αγγειώσεις. Λέει “να μείνω ήσυχη;”, “ναι, δεν έχεις τίποτα”», κατήγγειλε ακόμη η μητέρα της 36χρονης.

Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί, όμως η «γιατρός» φαίνεται να επέμενε ότι δεν υπήρχε.

«Εν τω μεταξύ κάνει εξετάσεις, γενικές αίματος και βγαίνουν οι τρασαμινάνσες στο συκώτι 700, που έπρεπε να της πει εκείνη την ώρα “τι κάθεσαι; Πήγαινε στο νοσοκομείο”. Αντί γι'αυτό της έστειλε ένα φάρμακο φυτικό .“Πάρε αυτό το φάρμακο για να αποτοξινωθεί το συκώτι σου” να φύγουν δηλαδή αυτά που έχει πάρει το συκώτι μέσα. Και το συκώτι ήταν καρκίνος» επισήμανε δε η μητέρα.

Ο πατέρας της 36χρονης περιέγραψε τα εξής: «Είπαν να κάνει τις χημειοθεραπείες που τις είπαν οι γιατροί και της είπε εκείνη ''μην κάνεις χημειοθεραπείες θα σε σώσω εγώ με τα μαντζούνια που έχω''. Και την καθησύχαζε ότι ''δεν είναι τίποτα κορίτσι μου, εγώ θα στο φτιάξω με κάτι ειδικά πράγματα που έχω στο μαγαζί''. Ούτε ιατρείο μπορώ να πω ότι ήταν. Ήταν ένα σε στοά μέσα και δίπλα ήταν ένα τζαμάκι και δίπλα ήταν αυτή, πιο δίπλα απ’ το τζαμάκι. Σχεδόν έξω στον δρόμο, ας το πω έτσι».

Σύμφωνα με τους γονείς της 36χρονης, όταν πια η κόρη τους πήγε στο νοσοκομείο με ίκτερο, οι γιατροί είχαν να αντιμετωπίσουν μία μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Ο πατέρας της 36χρονης τόνισε: «Μόλις την είδε ο ογκολόγος, ο γιατρός που ξεκίνησε να την παρακολουθήσει λέει ''από ποιον γιατρό; Ποιος την παρακολουθούσε;''. ''Η κυρία…'' λέω εγώ. ''Είχε καταστρέψει όλο τον κόσμο. Είχε πεθάνει όλο τον κόσμο'' είπε ο γιατρός».

protothema.gr