Συστατικά
250 γρ φάβα
750 ml νερό
2 μεσαία κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κάπαρη
ελιές
Τρόπος Μαγειρέματος
Ξεπλένεις καλά τη φάβα με κρύο νερό
Ρίχνεις νερό και τη φάβα σε μια κατσαρόλα και περιμένεις να πάρει μία βράση σε δυνατή φωτιά
Χαμηλώνεις τη φωτιά και την αφήνεις να βράσει αφαιρώντας με την τρυπητή κουτάλα τον αφρό που συγκεντρώνεται
Προσθέτεις το κρεμμύδι και την αφήνεις να βράσει για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να πιει το νερό
Ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα και 2-3 λεπτά πριν τη βγάλεις από τη φωτιά ρίχνεις το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
Την βάζεις στο multi και την πολτοποιείς
Σερβίρεις γαρνίροντας με κρεμμύδι, ελιές και κάπαρη.
Πηγή: tlife.gr